Jednoduchý recept

Farmářská polévka s fazolemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 24019

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
3 ks Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
50 g Paprika sterilovaná
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
15 ml Protlak rajčatový
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
175 g Tuřín
50 g Těstoviny Rigatoni
1500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 352kJ
19% Sacharidy 69 g
373% Tuky 280 g
131% Sodík 3 g
39% Bílkoviny 22 g

Farmářská polévka s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme si olej, na kterém osmažíme nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak, a vložíme nakrájenou zeleninu, sterilované papriky, oregano, sůl a pepř. Dobře promíchámea při mírné teplotě necháme vařit pod poklicí 30 minut.

2

Přidáme těstoviny a necháme vařit dalších 5 minut.

3

Nakonec vložíme fazole, necháme 2-3 minuty ohřát, přisypeme petržel a podle chuti dokořeníme.

4

Můžeme podávat s nastrouhaným parmezánem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept