Jednoduchý recept

Mandlové hříbečky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2405

Ingredience

35 g Cukr moučkový
100 g Mandle
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Rum

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 829kJ
4% Sacharidy 13 g
20% Tuky 15 g
0% Sodík 0 mg
6% Bílkoviny 3 g

Mandlové hříbečky postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo utřeme s cukrem, mletými mandlemi, rumem a moukou.

2

Necháme v chladu.

3

Těsto vyválíme a vykrajujeme hříbečky. Cukroví pečeme ve velmi mírné troubě.

4

Vychladlé slepujeme džemem nebo krémem dle chuti. Kloboučky namáčíme do čokolády, špičku nohy potřeme bílkem a posypeme mletými pistáciemi nebo mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept