Chobotnice s krátkými makarony

65 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
921 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
53 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně omyjeme chobotnici, dáme ji do hrnce vařit. Chobotnice vypustí vodu, kterou vylijeme. Spařenou chobotnici pokrájíme na malé kousky, které orestujeme na pánvi na rozpáleném oleji spolu s nadrobno nakrájenou cibulkou a poté znovu vrátíme do hrnce.
  • 2
    Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl, pepř a skořici, vaříme 20 minut, dokud maso není měkké. Poté přilijeme vodu, vsypeme makarony, necháme vařit dalších 20 minut.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.