Recept

Marinovaný pstruh s bramborovým salátem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24081

Ingredience

2 ks Bobkový list
500 g Brambory
1 ks Cibule
4 ks Cibulka jarní
30 g Francouzská zálivka
6 ks Hřebíček
10 g Kopr čerstvý
80 g Majonéza
150 ml Ocet vinný červený
12 ks Pepř černý celý
20 g Petržel - nať
900 g Pstruh
200 g Salát hlávkový
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 922 kcal
Kilojoule 3 856kJ
28% Sacharidy 101 g
51% Tuky 38 g
90% Sodík 2 g
115% Bílkoviny 65 g

Marinovaný pstruh s bramborovým salátem postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymastíme, poklademe jednou vrstvou pstruhů. Pokryjeme plátky cibule, bobkovým listem a bylinkami.

2

Pepř, hřebíček, sůl a ocet smícháme a přivedeme téměř do varu. Odstavíme a marinádou rybí maso přelijeme. Necháme zchladnout a 24 hodin odležet v ledničce.

3

Poté misku překryjeme alobalem a pstruhy pečeme v předehřáté troubě cca 15 minut. Necháme zchladnout a opět vložíme do ledničky.

4

Uvaříme brambory, nakrájíme na větší kostičky a promícháme se zálivkou a majonézou. Salát necháme zchladnout, posypeme jarní cibulkou.

5

Na talíři upravíme plátky pstruhů, které přelijeme vypečenou šťávou a ozdobíme listovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept