Recept

Halibut pečený se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 24121

Ingredience

4 ks Cuketa
1 ks Fenykl sladký - hlíza
600 g Halibut atlantický
120 g Houby čerstvé
1 polévková lžíce Kerblík
4 ks Mrkev kořen
4 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pórek
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 089kJ
18% Sacharidy 65 g
11% Tuky 8 g
11% Sodík 223 mg
72% Bílkoviny 41 g

Halibut pečený se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 190° C. Z pergamenového papíru vystřihneme 4 čtverce o straně 30 cm a rozložíme je na pracovní desku.

2

Pórek, cuketu, mrkev a fenykl nakrájíme na nudličky a rozdělíme na čtverce papíru. Přidáme houby, posypeme polovinou nakrájeného kerblíku a podle chuti osolíme a opepříme. Navrch položíme plátek halibuta a nasypeme zbytek bylinek. Okraje papíru zvedneme. Na maso nalijeme olivový olej a bílé víno a balíčky uzavřeme.

3

Balíčky přeneseme na plech na pečení, dáme do trouby a pečeme 15 minut. Balíčky rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept