Recept

Řezy z mořského jazyka se žampiony a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 24131

Ingredience

600 g Brambory pečené
20 ml Citronová šťáva
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Mořský jazyk
80 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 693kJ
23% Sacharidy 82 g
25% Tuky 19 g
17% Sodík 349 mg
66% Bílkoviny 37 g

Řezy z mořského jazyka se žampiony a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Filety nakrájíme na menší plátky, posypeme solí a pepřem. Obalíme v mouce a usmažíme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem. Vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.

2

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek. Nakrájíme je také na plátky. Na stejné pánvi, kde jsme smažili rybu, orestujeme nakrájené žampiony a rajčata.

3

Na talíře upravíme ryby, obložíme plátky žampionů a rajčat, zakapeme citronovou šťávou a pokapeme trochou másla z pánve.

4

Jako přílohu použijeme pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept