Recept

Bochánky s tmavou i bílou čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 24149

Ingredience

230 g Cukr třtinový
25 g Kakao - prášek
165 g Máslo čerstvé
130 g Samokypřicí mouka
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
75 g Čokoláda bílá
25 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
19% Sacharidy 67 g
54% Tuky 40 g
5% Sodík 104 mg
16% Bílkoviny 9 g

Bochánky s tmavou i bílou čokoládou postup přípravy receptu:

1

Šest forem na pudink vytřeme tukem. 125 g másla a 150 g cukru utřeme s rozšlehanými vejci, osolíme, přidáme kakao, mouku, vmícháme nakrájenou čokoládu nadrobno. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho do formiček, přikryjeme alobalem potřeným máslem a formičky vaříme ve vodní lázni asi padesát minut.

2

Smícháme smetanu, zbytek cukru a zbytek másla, směs zahřejeme na ohni a promícháme. Pak ji nalijeme na hotové bochánky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept