Jednoduchý recept

Smažené ančovičky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24183

Ingredience

600 g Ančovička - filety
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej stolní
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 326kJ
2% Sacharidy 7 g
93% Tuky 70 g
35% Sodík 694 mg
56% Bílkoviny 32 g

Smažené ančovičky postup přípravy receptu:

1

Rybičky důkladně omyjeme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme větší množství oleje na smažení.

2

Po várkách smažíme rybičky několik minut v horkém oleji, dokud nejsou po obou stranách lehce do zlatova.

3

Děrovanou lžící je vybíráme a klademe na savý kuchyňský papír. Osolíme a opepříme, dáme na servírovací mísu a podáváme na stůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept