Kambala na zeleném pepři

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
995 mg
Cukr
259 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky kambaly omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme.
  • 2
    V nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a aniž by se ještě zcela rozpustilo, přidáme rybí plátky a osmažíme je po obou stranách lehce do zlatova. Přidáme zelený pepř a po špetce soli a špetce čerstvě mletého pepře. Děrovanou kuchyňskou lopatkou rybí plátky vyjmeme a udržujeme je mezi 2 talíři teplé.
  • 3
    Do šťávy v pánvi přidáme nasekanou petrželku a mléko a na mírném plameni vše za častého míchání povaříme. Přidáme červený pepř, znovu vše promícháme a rybí plátky přelijeme takto připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.