Jednoduchý recept

Rumový krém s čokoládou a smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 130 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 24238

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr krupice
80 ml Rum
80 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 ks Vejce slepičí
230 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
11% Sacharidy 39 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 64 mg
12% Bílkoviny 7 g

Rumový krém s čokoládou a smetanou postup přípravy receptu:

1

Rozlámanou čokoládu rozehřejeme a necháme mírně vychladnout. Ušleháme žloutky a cukr do pěny. Obě směsi promícháme s rumem a smetanou. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do krému, rozdělíme ho do 6 misek a necháme chladit 2 hodiny v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept