Jednoduchý recept

Vepřové na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 740 minut
Doba přípravy: 730 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24293

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
3 kávová lžička Koření grilovací
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Vepřová krkovička
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 446kJ
4% Sacharidy 15 g
1% Tuky 1 g
11% Sodík 213 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vepřové na pivu postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nasekaný česnek, pepř, sůl, grilovací koření, citrónovou šťávu, cukr a pivo.

2

Vepřové maso naložíme na 12 hodin do připravené marinády.

3

Naložené maso grilujeme 10 minut a nezapomínáme otáčet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept