Řezy z mořského jazyka na houbách

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku rozpustíme lžíci másla, přisypeme nadrobno nakrájené žampiony a lanýže, osolíme, opepříme, přidáme posekanou petrželku, zakapeme citronovou šťávou a minutu podusíme. Přilijeme víno, vývar, přivedeme k varu, zahustíme jíškou, minutu povaříme a stáhneme z ohně.
  • 2
    Filety nakrájíme na menší plátky, osolíme, opepříme a vložíme na pánev, kde jsme rozpálili máslo. Usmažíme je z obou stran.
  • 3
    Rybu pokládáme na vyhřáté talíře, přelijeme omáčkou z hub a obložíme vařenými brambůrky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.