Recept

Řezy z mořského jazyka s hroznovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24327

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
100 g Hroznové víno
600 g Mořský jazyk
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
400 g Veka
100 ml Víno bílé
150 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 273kJ
18% Sacharidy 66 g
15% Tuky 11 g
22% Sodík 436 mg
67% Bílkoviny 38 g

Řezy z mořského jazyka s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Do máslem vymazaného pekáčku vložíme filety z ryby, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, obložíme kuličkami hroznového vína, podlijeme vývarem a vínem. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme odkryté 12 až 15 minut.

2

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept