Recept

Rajčatová salsa základní

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24340

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet vinný
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 692kJ
8% Sacharidy 27 g
44% Tuky 33 g
55% Sodík 1 g
9% Bílkoviny 5 g

Rajčatová salsa základní postup přípravy receptu:

1

Stroužky česneku oloupeme a rozmixujeme s konzervovanými rajčaty. Poté doplníme vinným octem a ochutíme solí, pepřem a sladkou paprikou. Opět rozmixujeme. Jako poslední přísadu přidáme olivový olej a naposledy mixujeme.

2

Rajčatovou salsu dáme odležet do chladničky alespoň na 30 minut.

Poznámka

Můžeme podávat v misce spolu s plátky čerstvých rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept