Video recept

Smažené filé ze světlé tresky

  • Evropa
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Smažené filé ze světlé tresky 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24369

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
300 ml Olej rostlinný
5 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 841 kcal
Kilojoule 3 521kJ
2% Sacharidy 7 g
105% Tuky 79 g
20% Sodík 402 mg
48% Bílkoviny 27 g

Smažené filé ze světlé tresky postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filety z čerstvé tresky osolíme, postupně obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

2

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme obalené filé a smažíme po obou stranách dozlatova.

3

Usmažené filé vyjmeme na papírovou utěrku, necháme okapat.

4

Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo se smaženými hranolky. Pokrm můžeme doplnit tatarskou omáčkou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept