Zapečená kambala s hřebenatkami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
127 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáč vymažeme máslem, na dno v jedné vrstvě položíme hřebenatky, zalijeme bešamelem, další vrstvou budou filety z kambaly, osolíme a opepříme. Opět zalijeme bešamelovou omáčkou, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem.
  • 2
    Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.
  • 3
    Porce upravíme na talíře a podáváme s rybí omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.