Recept

Bramborová pizza se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24422

Ingredience

900 g Brambory
60 g Bylinky čerstvé - svazek
50 g Klobása - Čabajka
150 g Mozzarella
30 g Máslo čerstvé
30 g Olivy černé
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
120 g Passata (drcená rajčata)
30 g Protlak rajčatový
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
11% Sacharidy 39 g
31% Tuky 24 g
66% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Bramborová pizza se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou. Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši. Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.

2

Bramborovou hmotu rozprostřeme na plech. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 minut, až těsto začne být pevné.

3

Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a směsí potřeme pizzu. Okraj těsta necháme nepotřený. Na pizzu poklademe klobásu, papriku, žampiony, olivy a na povrch upravíme plátky mozzarelly.

4

Pizzu dáme zpět do trouby a pečeme cca 20 minut, dokud se těsto nepropeče a sýr se neroztaví. Pizzu podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept