Jednoduchý recept

Grilované vepřové maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 44 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24427

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
6 polévková lžíce Kečup
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Ocet jablečný
4 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Oregano čerstvé
133,3 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián čerstvý
1,5 kg Vepřové maso libové
10 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 138kJ
2% Sacharidy 8 g
49% Tuky 37 g
5% Sodík 99 mg
60% Bílkoviny 34 g

Grilované vepřové maso postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme olej, med, kečup, sójovou omáčku, sůl, majoránku, oregano, tymián, skořici, chilli, pivo, ocet, utřený česnek a nadrobno nasekanou cibulku.

2

Maso nakrájíme na řízky a přidáme do vzniklé směsi a necháme 12 hodin v chladničce.

3

Po 12 hodinách řízky vyjmeme a grilujeme 7 minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept