Jednoduchý recept

Křupavá zelenina

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24465

Ingredience

250 g Cibule
50 g Cibulka jarní
450 g Mrkev kořen
36 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 653kJ
4% Sacharidy 15 g
357% Tuky 268 g
3% Sodík 63 mg
4% Bílkoviny 2 g

Křupavá zelenina postup přípravy receptu:

1

Mrkev očistíme a pokrájíme na delší, tenké nudličky.

2

Cibuli nakrájíme na zhruba 6 stejných částí. Nať jarní cibulky pokrájíme na špalíčky.

3

Olej necháme rozehřát na pánvi, poté vsypeme zeleninu a osolíme. Zprudka smažíme po dobu cca 3 minut.

4

Přilijeme 50ml vody a necháme změknout.

Poznámka

Takto připravená zelenina se hodí k vepřovému i drůbežímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept