Recept

Makedonská směs s majonézou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24470

Ingredience

150 g Brukev řepka
100 g Fazolové lusky zelené
100 g Hrášek
200 g Majonéza
250 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
4% Sacharidy 13 g
250% Tuky 187 g
19% Sodík 372 mg
15% Bílkoviny 9 g

Makedonská směs s majonézou postup přípravy receptu:

1

Mrkev a brukev oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Fazolové lusky zbavíme vláken a pokrájíme na menší kousky.

2

Hrášek vyloupeme z lusků a necháme 3 minuty zprudka vařit. Poté vyjmeme a zchladíme ve studené vodě. Stejným způsobem uvaříme i zbytek zeleniny, každý druh zvlášť.

3

Uvařenou zeleninu smícháme s majonézou, osolíme a opepříme dle chuti.

4

Směs je určena k rychlé konzumaci. Podáváme zdobené majonézou a vařenými vajíčky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz