Makedonská směs s majonézou

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
44 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a brukev oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Fazolové lusky zbavíme vláken a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Hrášek vyloupeme z lusků a necháme 3 minuty zprudka vařit. Poté vyjmeme a zchladíme ve studené vodě. Stejným způsobem uvaříme i zbytek zeleniny, každý druh zvlášť.
  • 3
    Uvařenou zeleninu smícháme s majonézou, osolíme a opepříme dle chuti.
  • 4
    Směs je určena k rychlé konzumaci. Podáváme zdobené majonézou a vařenými vajíčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.