Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24479

Ingredience

12 krajíc Chléb toastový
150 g Cukr krupice
170 g Jahody zahradní
170 g Maliny
125 g Rybíz černý
125 g Rybíz červený

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 634kJ
10% Sacharidy 38 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 14 mg
2% Bílkoviny 1 g

Letní ovocný pudink postup přípravy receptu:

1

Nádobu na pudink o objemu 900 ml vyložíme plátky toastového chleba bez kůrky. Nejdřív vykrojíme kolečko na dno a pokračujeme okolo tak, aby se plátky překrývaly.

2

Omytý rybíz povaříme s cukrem a když pustí šťávu, vsypeme zbylé omyté ovoce. Povaříme ještě 1 minutu.

3

Šťávou zakapeme chléb, potom vložíme ovoce a upěchujeme. Navrch položíme plátky chleba, aby zcela pokryly ovoce. Povrch pokapeme zbylou šťávou.

4

Nádobu postavíme do větší mísy, přetáhneme fólií a zatížíme talířkem, na který ještě položíme závaží. Necháme v chladničce do druhého dne.

5

Pudink vyklopíme na talíř a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept