Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24487

Ingredience

60 g Cibule perlová
12 g Cukr krupice
500 g Hrášek
6 g Kerblík
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
40 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 753kJ
7% Sacharidy 24 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 68 mg
14% Bílkoviny 8 g

Hrášek po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Cibulky oloupeme, salát pokrájíme na proužky a společně s hráškem vysypeme do hrnce.

2

Přidáme koření, máslo, cukr a sůl,opepříme a přilijeme 150ml studené vody.

3

Za občasného míchání přivedeme k varu a necháme 30 minut dusit.

4

Před podávání vyjmeme koření a dochutíme dle potřeby. Servírujeme posypané nasekaným kerblíkem.

Poznámka

Takto připravený hrášek se hodí jako příloha k jehněčímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept