Jednoduchý recept

Opékané hovězí maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24498

Ingredience

5 ml Balsamico ocet
100 g Cibule
500 g Hovězí svíčková
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
40 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 112kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
7% Sodík 134 mg
50% Bílkoviny 28 g

Opékané hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme sádlo a přisypeme k němu na kolečka nakrájenou cibuli.

2

Hovězí maso na steaky nakrájíme na menší kostičky a přidáme ke zpěněné cibuli. Pomalu maso restujeme 8 až 10 minut. Nezapomeneme osolit a opepřit. Nakonec maso pokapeme kvalitním octem a posypeme posekanou petrželkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept