Jednoduchý recept

Telecí kotlety na víně Madeira

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24545

Ingredience

150 ml Hovězí vývar základní
60 g Játra husí
3 g Jíška instantní
80 g Lanýž
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
20 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kotlety
150 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 616kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
23% Sodík 455 mg
61% Bílkoviny 35 g

Telecí kotlety na víně Madeira postup přípravy receptu:

1

Telecí kotlety osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.

2

Maso vyndáme a do téže pánve vlijeme víno Madeira, vývar, plátky lanýžů, smetanu a rozmixovaná husí játra. Vše povaříme 2 minuty, zahustíme jíškou, povaříme ještě 1 minutu a nalijeme na kotlety, které jsme upravili na talíře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept