Recept

Závitky z krocaních prsou s drůbky a žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 24592

Ingredience

NÁPLŇ
50 g Cibule
1 ks Játra vepřová
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
100 g Tuk
1 ks Vepřové žaludky
50 g Žampiony - sterilované
Závitky z krocaních prsou s drůbky a žampiony
1 ks Krocan
150 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

165% Kalorie 3,254 kcal
Kilojoule 13 615kJ
5% Sacharidy 19 g
264% Tuky 198 g
66% Sodík 1 g
580% Bílkoviny 326 g

Závitky z krocaních prsou s drůbky a žampiony postup přípravy receptu:

1

Očištěná prsa vykostíme, obě poloviny masa naklepeme a osolíme. Necháme odležet.

2

Připravíme si náplň: Cibuli nakrájíme na kostičky,osmahneme na tuku, přidáme nakrájená játra, osmahneme, opepříme a vmícháme plátky žampionů. Vysmahneme a přisypeme rýži. Opražíme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Vařený krocaní žaludek a srdce nakrájíme nadrobno a vmícháme do dušené rýže.

3

Plátky masa poklademe náplní, svineme a převážeme nití. Osolíme, opečeme na másle, podlijeme a za občasného přelití vypečenou šťávou pečeme do měkka. Hotové závitky ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept