Jednoduchý recept

Bylinková strouhanka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24643

Ingredience

100 g Pažitka
100 g Petržel kudrnka
200 g Strouhanka
100 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 521kJ
7% Sacharidy 24 g
2% Tuky 1 g
12% Sodík 240 mg
8% Bílkoviny 5 g

Bylinková strouhanka postup přípravy receptu:

1

Bylinky najemno nasekáme, smícháme se strouhankou a utřeným česnekem.

Poznámka

Strouhanka se hodí na potírání jehněčí kýty před pečením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept