Jednoduchý recept

Jehněčí na rajčatech

  • Francie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Jehněčí na rajčatech 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24646
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
60 g Cibule
1000 g Jehněčí krkovice
36 ml Olej olivový
180 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 505kJ
2% Sacharidy 9 g
59% Tuky 45 g
14% Sodík 281 mg
75% Bílkoviny 42 g
Jehněčí na rajčatech

Jehněčí na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Rajčata pokrájíme na čtvrtky a zbavíme semínek.

2

Maso očistíme a zbavíme tuku, pokrájíme na větší kousky, osolíme a opepříme.

3

Nahrubo nasekaný česnek osmažíme na pánvi, přidáme pokrájené maso.

4

Zamícháme a necháme osmažit, po chvíli přisypeme pokrájenou šunku a cibuli. Necháme opět chvíli smažit a poté přidáme na nudličky pokrájenou papriku a rajčata.

5

Vše dusíme do změknutí masa a zhoustnutí omáčky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept