Jednoduchý recept

Pivovarská topinka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24661

Ingredience

16 plátek Chléb toastový
50 ml Hořčice
400 g Klobása vepřová
200 g Sýr beaufort

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 539kJ
1% Sacharidy 4 g
70% Tuky 52 g
39% Sodík 776 mg
51% Bílkoviny 29 g

Pivovarská topinka postup přípravy receptu:

1

Plátky chleba opečeme v topinkovači.

2

Polovinu topinek poklademe plátkem sýra a na teflonové pánvi opečenými klobáskami.

3

Přikryjeme druhým plátkem topinky a potřeme hořčicí.

Poznámka

Servírujeme teplé a se sklenicí světlého piva.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept