Jednoduchý recept

Salát plněný makrelou a sýrem feta

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24700

Ingredience

10 ks Bazalka
4 ks Citrony
25 g Kapary
400 g Makrela - filety
50 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
150 g Salát hlávkový
150 g Sýr Feta
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 674kJ
5% Sacharidy 17 g
40% Tuky 30 g
37% Sodík 738 mg
44% Bílkoviny 25 g

Salát plněný makrelou a sýrem feta postup přípravy receptu:

1

Makrelu nakrájíme na úzké proužky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném olivovém oleji makrelu osmažíme. Přidáme citronovou kůru z jednoho citronu, šťávu ze všech citronů a necháme několik minut povařit. Stáhneme z ohně a necháme vychladnout.

2

Do směsi zamícháme nasekané kapary, rozdrobenou fetu a nasekanou bazalku. Salát rozdělíme na listy a ty plníme připravenou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept