Matjesový salát se štěrbákem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
44 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy štěrbáku nakrájíme na proužky. Vařené brambory oloupeme a matjesy nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli na kroužky a vše promícháme se štěrbákem. Z octa, cukru a oleje vymícháme zálivku, salát přelijeme a necháme asi 30 minut proležet.
  • 2
    Zakysanou smetanu ochutíme solí, pepřem, nadrobno neseným koprem a salát krátce před podáváním takto ochucenou smetanou přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.