Recept

Salát z uzeného halibuta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24757

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
400 g Halibut uzený
50 g Hořčice
2 ks Jablka
90 g Kopr čerstvý
120 ml Ocet vinný
1 ks Okurky nakládané
50 ml Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
150 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
150 g Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 350kJ
10% Sacharidy 35 g
49% Tuky 36 g
82% Sodík 2 g
43% Bílkoviny 24 g

Salát z uzeného halibuta postup přípravy receptu:

1

Z uvedených ingrediencí připravíme zálivku. Nejprve vyšleháme vinný ocet a hořčici, okořeníme solí a pepřem, vše mícháme, až se sůl rozpustí. Postupně přidáváme olej a nakonec smetanu. Z uzených ryb odstraníme kůži, vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Uvařené a studené brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, okurku na proužky, z oloupaných jablek odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky. Papriku omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Štěrbák natrháme. Všechny ingredience s výjimkou ryb dáme do mísy, promícháme, osolíme a přelijeme vinným octem, necháme hodinu marinovat.

2

Zeleninový salát promícháme s kousky ryb, vmícháme kopr, přelijeme zálivkou a necháme odležet.

Poznámka

Vynikající přílohou je celozrnná bageta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept