Recept

Polníček s hořčičným přelivem a krevetami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24763

Ingredience

2 ks Citrony
100 g Hořčice
50 g Kopr čerstvý
300 g Krevety tygří - loupané
50 g Majonéza
50 g Med včelí
50 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
200 g Salát Polníček
5 g Sůl
150 g Zakysaná smetana
12 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 792kJ
8% Sacharidy 27 g
44% Tuky 33 g
34% Sodík 671 mg
37% Bílkoviny 21 g

Polníček s hořčičným přelivem a krevetami postup přípravy receptu:

1

V míse připravíme zálivku smícháním hořčice, zakysané smetany a majonézy. Zálivku osolíme a přidáme trochu citronové šťávy, med a důkladně promícháme. Přisypeme nasekaný kopr a uvařené krevety, ještě jednou promícháme.

2

V míse připravíme z olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře zálivku, přidáme omyté a osušené listy polníčku, vše opatrně promícháme. Salát rozdělíme na talíře, přes ně přelijeme hořčičný přeliv, ozdobíme čtvrtkami omytých ředkviček.

3

Podáváme s čerstvou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept