Jednoduchý recept

Švédská rybí polévka

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24796

Ingredience

6 ks Brambory
400 g Filé z aljašské tresky
60 g Kopr čerstvý
50 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
2 ks Pórek
200 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
800 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
16% Sacharidy 59 g
30% Tuky 23 g
74% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Švédská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Omytý pórek nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle. Přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory a vývar, aby byla zelenina ponořená.

2

Uvařené brambory rozmixujeme tyčovým mixérem. Ne do hladkého pyré. Přidáme na kousky nakrájené ryby a povaříme.

3

Zjemníme smetanou a ochutíme bylinkami, osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s opečenými chlebovými krutónky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept