Recept

Filety z dorády na bramborovém salátu s rukolou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24823

Ingredience

750 g Brambory
40 g Cibulka jarní
1 špetka Cukr krupice
800 g Mořský ďas
150 ml Ocet vinný
150 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
250 g Rajčata
150 g Rukola
5 g Sůl
150 g Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 772kJ
10% Sacharidy 35 g
56% Tuky 42 g
37% Sodík 736 mg
66% Bílkoviny 37 g

Filety z dorády na bramborovém salátu s rukolou postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout.

2

Připravíme ingredince na salát - očistíme jarní cibulky a nakrájíme na krátké špalíky, rajčata rozpůlíme, rukolu nahrubo nasekáme a česnek nakrájíme na drobno. V míse smícháme vlažný zeleninový vývar, ocet, olivový olej, sůl, pepř, cukr a část nakrájeného čsneku. Brambory oloupeme a rozpůlíme. Veškeré ingredience v míse opatrně smícháme.

3

V pánvi rozehřejeme olej, osolené filety opečeme z každé strany cca 2 minuty, posypeme nahrubo nasekanout petřelí a česnek. Dopékáme další 2 minuty.

4

Bramborový salát rozdělíme na talíře, upravíme filety z dorády a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept