Recept

Plněný chňapal s rajčaty a koriandrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24828

Ingredience

1500 g Chňapal červený
250 g Cibulka jarní
250 g Koriandr čerstvý
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
750 g Rajčata
5 g Sůl
150 ml Víno bílé
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
5% Sacharidy 19 g
34% Tuky 26 g
41% Sodík 825 mg
139% Bílkoviny 78 g

Plněný chňapal s rajčaty a koriandrem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 220 °C. Do čisté ryby uděláme z každé strany 3-4 zářezy, osolíme a opepříme. Rybu vložíme do vymazaného pekáčku.

2

Po dvou lžících nasekané cibulky a koriandru odložíme na ozdobu. Rajčata, cibulky, koriandr a česnek smícháme, osolíme a opepříme. Polovinou směsí naplníme rybu a zbytek nasypeme nahoru. Rybu podlijeme vínem a za občasného přelévání šťávou pečeme 20-30 minut, dle velikosti ryby.

3

Na podnosu přelijeme vypečenou šťávou a posypeme nasekanou cibulkou a koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept