Recept

Dušená locika s cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 24837

Ingredience

4 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
4 ks Locika salátová
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 418kJ
6% Sacharidy 21 g
1% Tuky 1 g
14% Sodík 286 mg
9% Bílkoviny 5 g

Dušená locika s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Lociky důkladně omyjeme a zbavíme je prvních tvrdých listů. Vložíme do máslem vymazaného pekáče, rozřízneme do půlky křížem a na každou lociku vložíme jednu menší cibuli. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme cukr a petrželku. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dáme do trouby. Dusíme 15 minut, pekáč odkryjeme a 5 minut dopečeme odkryté.

2

Podáváme k pečeným a dušeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept