Etiopské koření Berberé

7 min.
Etiopie

Ingredience

Počet porcí:
100

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
26 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V malém hrnci nasucho (bez oleje) opražíme všechny přísady, dokud lehce neztmavnou, ale pozor, ať se nepřipálí. Nemělo by to trvat déle než 1 nebo 2 minuty. (Pokud jsme použili skořici mletou místo skořice celé, prášek pražit nemusíme). Necháme zchladit.
  • 2
    Dáme všechny přísady i s mletou skořicí do kávového mlýnku a pomeleme je na prášek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.