Recept

Vepřová plec na směsi koření

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24863

Ingredience

1 kávová lžička Anýz mletý
30 g Cukr krupice
1 kávová lžička Fenykl obecný
1 kávová lžička Hřebíček
200 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
600 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 637kJ
15% Sacharidy 53 g
41% Tuky 31 g
8% Sodík 167 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřová plec na směsi koření postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.

2

Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.

3

Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.

4

Rýži uvaříme dle návodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept