Salát z jablek a sleďů

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Ihned zalijeme citrónovou šťávou a dáme stranou.
  • 2
    Řepu oloupeme a taktéž pokrájíme na menší kousky, stejně jako filety ze sledě.
  • 3
    Z octa, oleje, hořčice, soli a pepře vyrobíme zálivku.
  • 4
    Všechny suroviny smícháme dohromady a zalijeme připraveným dresinkem.
  • 5
    Osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.