Recept

Těstoviny s lososem a rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 24897

Ingredience

4 ks Kopr čerstvý
120 g Krevety tygří - loupané
350 g Losos - filety
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Fettuccine
3 l Voda pitná
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 594kJ
18% Sacharidy 66 g
28% Tuky 21 g
16% Sodík 314 mg
72% Bílkoviny 41 g

Těstoviny s lososem a rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve velkém silnostěnném rendlíku vaříme ve víně filety lososa s kůží a snítky kopru. Přidáme sůl a pepř. Po 5 minutách vyndáme lososa, stáhneme z něj kůži a rozdělíme na kusy. Do vína s koprem přidáme oloupaná a pokrájená rajčata a šlehačku. Za občasného míchání vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

2

V mezičase ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na skus, scedíme a necháme v míse na teple. Když je omáčka hotová, vložíme do ní rybu i vyloupané uvařené krevety, řádně promícháme a necháme prohřát. Směs vlijeme na připravené těstoviny a ihned podáváme. Zdobíme snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept