Jednoduchý recept

Pestrý kompot

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 86 minut
Doba přípravy: 26 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 24898

Ingredience

200 g Cukr krupice
150 g Hrozinky
200 g Hrušky
100 g Jablka
50 g Jahody zahradní
100 g Meruňky
100 ml Rum
1 ks Vanilkový lusk
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 154kJ
17% Sacharidy 62 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pestrý kompot postup přípravy receptu:

1

Hrušky a jablka oloupeme, pokrájíme na čtvrtky a vyjmeme jádřince.

2

Meruňky omyjeme a vypeckujeme. Jahody omyjeme a zbavíme stopek.

3

Hrozinky necháme 6 minut máčet v rumu smíchaném s vodou.

4

Připravené ovoce smícháme dohromady, přisypeme hrozinky, cukr a rozpůlený vanilkový lusk. Vše necháme 60 minut povařit.

5

Vyjmeme vanilkový lusk a ovoce rozmixujeme na hladkou kaši.

6

Podáváme vychlazené.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept