Pečené hovězí s mangem

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso posypeme pepřem a dáme v pekáčku podlité olejem péct na 15 minut při 200 °C. Maso vyjmeme a necháme 10 minut odpočinout. Poté pokrájíme na plátky.
  • 2
    Mango omyjeme, rozpůlíme a dužinu pokrájíme na menší kousky, opepříme.Přidáme rozpůlený banán a dužinu avokáda. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme jako oblohu ke krvavému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.