Jednoduchý recept

Želé z bezinkového sirupu s hroznovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 24928

Ingredience

1 hrst Hroznové víno
75 ml Sirup bezinkový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
620 ml Voda pitná
4 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
1% Sodík 11 mg
3% Bílkoviny 2 g

Želé z bezinkového sirupu s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Ve džbánku promícháme studenou vodu (600 ml) s bezinkovým sirupem.

2

Plátky želatiny namočíme do misky s trochou studené vody a necháme 10 minut nabobtnat. Potom misku postavíme nad páru a mícháme, dokud se želatina nerozpustí.

3

Želatinu přidáme do džbánku se sirupem a dobře promícháme. Nalijeme do sklenic a necháme nejméně 2 hodiny ztuhnout v chladničce.

4

Želé podáváme ozdobené ušlehanou smetanou a omytým hroznovým vínem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept