Jednoduchý recept

Losos s jablkem a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Losos s jablkem a křenem 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24932

Ingredience

100 ml Citronová šťáva
20 g Cukr krupice
500 g Jablka
60 g Křen
800 g Losos - filety
40 g Máslo čerstvé
10 ml Ocet vinný
5 g Sůl
400 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
8% Sacharidy 30 g
15% Tuky 11 g
31% Sodík 626 mg
103% Bílkoviny 58 g

Losos s jablkem a křenem postup přípravy receptu:

1

Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.

2

V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.

3

Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Losos s jablkem a křenem
Ryby moc rádi nemáme, ale lososa jsme zkusili poprvé a zachutnal nám, takže jsem hned hledala i další recepty, které bych s ním vytvořila. Tento mohu jen doporučit. Je to lehká varianta jak pro dospělé, tak i pro děti.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept