Jednoduchý recept

Nádivka do krůty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 24951

Ingredience

4 ks Cibule
60 ml Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
80 g Strouhanka
20 g Sádlo škvařené
10 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 183kJ
24% Sacharidy 87 g
56% Tuky 42 g
28% Sodík 567 mg
24% Bílkoviny 14 g

Nádivka do krůty postup přípravy receptu:

1

Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet.

3

Použijeme jako nádivku do drůbeže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept