Recept

Makrely na grilu s cayenským pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24964

Ingredience

50 g Cibule
60 ml Citronová šťáva
800 g Makrela - filety
50 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř bílý
5 g Pepř cayenský
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 232kJ
1% Sacharidy 3 g
54% Tuky 40 g
33% Sodík 666 mg
67% Bílkoviny 38 g

Makrely na grilu s cayenským pepřem postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme olivový olej, přidáme citrónovou šťávu, nastrouhanou cibuli a promícháme. Přidáme drcený bílý pepř, cayenský pepř, sůl a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme očištěné filety a necháme asi hodinu v chladničce odležet. Poté je z marinády vyjmeme, na grilovací nebo běžné pánvi je po každé straně 4-5 minut grilujeme nebo opékáme, přemístíme na předehřátý talíř a ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept