Makrely na grilu s cayenským pepřem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
678 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme olivový olej, přidáme citrónovou šťávu, nastrouhanou cibuli a promícháme. Přidáme drcený bílý pepř, cayenský pepř, sůl a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme očištěné filety a necháme asi hodinu v chladničce odležet. Poté je z marinády vyjmeme, na grilovací nebo běžné pánvi je po každé straně 4-5 minut grilujeme nebo opékáme, přemístíme na předehřátý talíř a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.