Sépie se špenátem

100 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
28 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sépie dobře očistíme, propláchneme a pokrájíme, necháme okapat v cedníku.
  • 2
    Mezitím osmažíme na oleji na kolečka nakrájenou cibuli, potom přihodíme sépii a necháme vařit tak dlouho, dokud se nevyvaří všechna voda a nezůstane jen olej.
  • 3
    Listy špenátu omyjeme, scedíme, pokrájíme nadrobno a přihodíme k sépiím. Přidáme kopr, petržel, osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou a vaříme asi hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
stepankovaaneta
st 2. 4. 2014
Miluji mořské plody. Mnam :-)