Pstruh v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh v alobalu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | stejskal |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (75%) |
ID receptu: | 25027 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 g | Pepř černý mletý |
5 g | Provensálské koření |
600 g | Pstruh |
40 g | Rajčata |
120 g | Šalotka |
5 g | Sůl |
100 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 87,0mg |
Draslík | 699,0mg |
Vláknina | 902,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,4mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pstruh, Rajčata, Šalotka, Sůl, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Provensálské koření mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Pstruh v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Pekáček vyložíme alobalem. Filet omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a vložíme do pekáčku. Rajče a šalotky nakrájíme na kostičky a nasypeme na filety. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením. |
2 | Nezabalené vložíme na 5 minut do trouby pod rozehřátý gril. Poté změníme funkci gril na běžné pečení, přilijeme víno, uzavřeme balíček a pečeme 15 minut. |