Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25027

Ingredience

5 g Pepř černý mletý
5 g Provensálské koření
600 g Pstruh
40 g Rajčata
5 g Sůl
100 ml Víno bílé
120 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 142kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 10 g
28% Sodík 568 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pstruh v alobalu postup přípravy receptu:

1

Pekáček vyložíme alobalem. Filet omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a vložíme do pekáčku. Rajče a šalotky nakrájíme na kostičky a nasypeme na filety. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením.

2

Nezabalené vložíme na 5 minut do trouby pod rozehřátý gril. Poté změníme funkci gril na běžné pečení, přilijeme víno, uzavřeme balíček a pečeme 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept