Vepřová játra na koření

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na kostky. Z oloupané, nastrouhané cibule, prolisovaného česneku, zázvoru, mleté papriky, kari koření, pepře a citronové šťávy umícháme marinádu. Vložíme do ní připravená játra a necháme asi 1 hodinu odležet.
  • 2
    Potom játra zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Přidáme dužinu z citronu a krátce prohřejeme. Nakonec pokrm osolíme a promícháme.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.