Jednoduchý recept

Rumový krupicový dezert s hrozinkami a skořicí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25048

Ingredience

150 g Cukr krupice
50 g Hrozinky
1000 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
270 g Pšeničná krupice
100 ml Rum
1 špetka Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 920kJ
30% Sacharidy 110 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 2 mg
28% Bílkoviny 16 g

Rumový krupicový dezert s hrozinkami a skořicí postup přípravy receptu:

1

Hrozinky namočíme do rumu a necháme macerovat. Mléko smícháme s krupicí a uvedeme k varu, poté přimícháme máslo, cukr, skořici a hrozinky s rumem.

2

Vzniklou kaši nalijeme do formiček a necháme v chladu ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept